TTB İç Anadolu Bölgesi Tabip Odaları Toplantısı Ankara’da Yapıldı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İç Anadolu Bölgesi Tabip Odaları toplantısı, 21 Eylül 2024 günü Ankara Tabip Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya Ankara ve Eskişehir-Bilecik tabip odalarının yönetim kurulu ve komisyon üyeleri ile TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Alpay Azap, Merkez Konseyi Genel Sekreteri Dr. Önder Okay, Merkez Konseyi üyeleri Ali Karakoç ve Nilüfer Ustael katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ankara Tabip Odası Başkanı Dr. Mine Coşkun, sağlıkta şiddetin ve özlük haklarının en önemli gündemleri olduğunu söyledi. Dr. Alpay Azap da Karadeniz Bölgesi Tabip Odaları toplantısının aktarımını yaparken, TTB ve tabip odalarının yürüteceği ortak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Başkanı Dr. Nazan Aksaray son iki ay içinde yürüttükleri çalışmaları aktarırken; Ankara Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Kemal Oskay da, 100 günlük çalışmalarını bir sunum eşliğinde paylaştı.

Toplantının devamında katılımcılar tek tek söz alarak tabip odalarında yaşadıkları sorunlardan ve yürüttükleri çalışmalardan bahsetti, hekimler olarak TTB’den beklentilerini paylaştı. Toplantı; görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Alıntı: ttb.org.tr